Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Zomer

Geef een boompje cadeau.

Origineel én duurzaam

Fleur de tuin op met
leuke boompjes

De temperaturen stijgen, de tuindeuren gaan open en we gaan weer onze tuin in. Van gezellige borrels tot heerlijke barbecues: deze zomer genieten we in de tuin. Geefeenboompje.nl heeft een aantal leuke boompjes die de tuin helemaal opfleuren. Super leuk om cadeau te doen. Met dit boompje kan de ontvanger de zomer in de tuin vieren!

Bestel hier

Frisse perenboom

De perenboom is echt een lust voor het oog. Wanneer de boom in bloei staat, zit er prachtige bloesem aan. In het najaar kun je de vruchten van de perenboom plukken en genieten van frisse en sappige peren. Dit boompje is zeer geschikt voor op het terras, balkon en in de tuin. De perenboom staat symbool voor welvaart. Dit dankt de boom aan zijn sappige vruchten en het mooie hout. Het boompje wordt geleverd in een leuke verpakking, waar jij jouw persoonlijke boodschap voor de ontvanger aan toe kunt voegen. Bestel het boompje hier.

Fleur de tuin op met een appelboom

Hoe gaaf is het om appels uit eigen tuin te plukken? De ontvanger kan in het tweede jaar na het planten al vruchten aan het boompje verwachten! In het voorjaar heeft het boompje prachtige roze bloesem. Na het vallen van de bloesem groeien de appels uit tot heerlijke vruchten. De symboliek achter de appelboom is liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Je kunt diverse soorten verpakkingen kiezen bij het bestellen van de appelboom. Geefeenboompje.nl heeft voor iedere situatie een passende verpakking. Benieuwd naar de appelboom? Bekijk ‘m hier.

Mediterrane olijfboom

Bij het ultieme zomerse gevoel kan de olijfboom uiteraard niet ontbreken! Het boompje komt veel voor in het Middellandse Zeegebied en geeft de wow-factor aan de tuin of het balkon. Met de olijfboom kun je de zomer goed vieren. De sterke boom siert de tuin met zijn grijsgroene bladeren. Dit boompje kent diverse symbolieken. Zo staat het voor kracht, vrede en een positief toekomstbeeld. Dit geeft het cadeau een extra speciale betekenis en maakt het nog leuker om te geven. Bekijk het leuke olijfboompje hier.

Een boompje cadeau doen

Alle boompjes zorgen voor een zomers gevoel in de tuin en in het najaar kunnen de vruchten ervan worden geplukt. Daarnaast bieden de bomen schaduw, wat verkoeling tijdens warme dagen biedt en waarin kinderen heerlijk kunnen spelen. De boompjes van Geefeenboompje.nl zijn leuk om weg te geven. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte boom met een leuke verpakking. Door jouw eigen boodschap toe te voegen maak je het cadeau nog persoonlijker!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact