Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Kerstpakket

Geef een boompje cadeau.

Origineel én duurzaam

It's the most wonderful time of the year!

Het vinden van een goed kerstpakket voor medewerkers of zakenrelaties kan behoorlijk lastig zijn en veel tijd in beslag nemen. Je wil de ontvangers graag verrassen met een origineel kerstpakket en het liefst ieder jaar wat anders geven. Wil jij dit jaar geen eet- en drinkpakket geven, ben je de cadeaubonnen zat en wil je geen wijn of bier cadeau doen? Dan heeft Geefeenboompje.nl dé oplossing voor jou. Wij hebben diverse leuke boompjes in ons assortiment. Geef dit jaar een origineel, blijvend en leuk kerstpakket in de vorm van een boompje!

bestel direct

Origineel relatiegeschenk kerst

Geefeenboompje.nl heeft diverse leuke boompjes die perfect aansluiten op de kerst.

Kerst kan uiteraard niet zonder kerstboom. Geef het kerstboompje van Geefeenboompje.nl cadeau als kerstcadeau. Dit duurzame kerstpakketcadeau begint klein, maar kan na de feestdagen in de tuin worden geplant. Daar groeit het kerstboompje verder tot grote en sterke kerstboom. Hierdoor kan de ontvanger er elke kerst weer plezier van hebben.

Wist je dat er vroeger appels als decoratie in de kerstboom werden gebruikt? Dat maakt het kerstappeltje nog leuker om te geven als kerstpakket. Dit leuke appelboompje kun je ook als cadeaupakket geven. Het pakket bestaat uit de appelboom, appeltaartmix, ovenhandschoen, bakvorm en een kookboekje. Dit cadeaupakket wordt uiteraard leuk verpakt in een luxe geschenkdoos. Tevens hebben we kerstboom kweeksetjes die geheel gepersonaliseerd als brievenbus pakketje verstuurd kunnen worden oh dennenboom kweekset.

Kerstpakket met logo

Bestel je een kerstpakket bij Geefeenboompje.nl? Dan kan het pakket volledig gepersonaliseerd worden. Zo kan het kerstpakket worden voorzien van jouw logo en jouw persoonlijke kerstwens kan eraan worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om de kerstballen die in de boompjes hangen aan te passen aan de kleur van jouw bedrijf en organisatie. Een kerstpakket is nog nooit zo persoonlijk geweest!


Kerstpakket samenstellen en bestellen

Wij van Geefeenboompje.nl denken graag met jou mee over de mogelijkheden. We kunnen de kerstpakketten in grote en kleine oplages samenstellen. We maken dit volledig op maat voor jou en kunnen het kerstpakket volledig naar wens samenstellen. Geef jij alleen een boompje of wil je er wat extra’s bij? Alles is mogelijk!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact