Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Valentijnsdag

Geef een boompje of boomkweekset

Origineel én duurzaam

Een liefdesboompje voor valentijnsdag

Rozen verwelken, bloemen vergaan.. maar de liefdesboom blijft altijd bestaan! Verras jouw valentijn daarom met een appelboompje. Een blijvende herinnering aan de liefde voor valentijnsdag.

De appelboom staat symbool voor liefde en romantiek. Vroeger werd deze liefdesboom naast het huis geplant voor bescherming en het ontvangen van liefde. De prachtige bloesem is het teken dat de lente begonnen is. En daar kijken we allemaal naar uit! De boom blijft klein, maar draagt grote vruchten. Wist je dat het een teken van genegenheid is wanneer je iemand een appel toewerpt? Geef jouw valentijn een eigen boompje cadeau!

bestel Liefdesboompje

Bezorging op of voor valentijnsdag

Via onze webshop kun je het Liefdesboompje of Let love grow Kweeksetje bestellen. Het Liefdesboompje kan na ontvangst 4-5 dagen in de verpakking blijven. Wij raden aan om niet eerder dan vijf dagen voor valentijnsdag het boompje te laten bezorgen. De Boomkweekset past door de brievenbus. De instructies voor het planten zitten in de geschenkverpakking. Maak je valentijnscadeau extra speciaal met een persoonlijk bericht. Waar wacht je nog op? Bestel een Liefdesboompje of Let love grow Boomkweeksetje voor jouw valentijn!

Let love grow Boomkweekset

Stuur jouw liefde dit boomkweeksetje van de ginkgo biloba om jullie liefde te laten groeien. Binnen 4 weken groeit er een prachtige ginkgo biloba boom in de tuin van jouw valentijn. Deze boom staat symbool voor eenheid en een lang leven. Wie wil dat niet voor valentijnsdag?

Dit cadeau past door de brievenbus.

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact