Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Geslaagd

Geef een boompje cadeau.

Origineel én duurzaam

Gefelicitree!

Ben jij op zoek naar een geslaagd cadeau? Geefeenboompje.nl heeft een origineel cadeau voor als iemand geslaagd is. Is jouw zoon, dochter, neefje, nichtje, buurjongen, buurmeisje of heel iemand anders geslaagd? Dan wil je hem of haar natuurlijk verrassen met een mooi cadeau. Na al dat harde zwoegen en leren is het tijd voor een feestje en daar hoort een blijvend cadeau bij ... een Gefelicitree!

Bestel hier

Origineel cadeau voor slagen of afstuderen

Met een boompje van Geefeenboompje.nl geef je niet alleen een origineel cadeau, maar ook een blijvend cadeau. Wij hebben diverse leuke boompjes in ons assortiment. Ieder boompje heeft weer een andere symboliek. Wist je bijvoorbeeld dat de hazelnootboom wordt gezien als “wijze boom”? Een prachtige betekenis die goed aansluit op het slagen of afstuderen. Een geschikt boompje als geslaagd cadeau is het felicitatieboompje. Het behalen van een diploma vraagt om een bijzonder cadeau. Hoe kun je de geslaagde nou beter verrassen dan met dit bijzondere en unieke geschenk. Met dit boompje geef je een blijvende herinnering aan het slagen. Je kunt ook nog een persoonlijke boodschap aan het eindexamencadeau toevoegen. Jouw felicitatie voor de geslaagde wordt toegevoegd aan de verpakking. Zo kun je met jouw cadeau vertellen hoe trots je op de persoon bent die geslaagd is. Persoonlijker wordt het eindexamencadeau niet!

Het leukste geslaagd cadeau

Wil jij een keer wat anders geven dan anders? Wil je niet met hetzelfde geslaagd cadeau aankomen als anderen? Dan heeft Geefeenboompje.nl het perfecte cadeau voor de geslaagde! Via onze webshop kun je het felicitatieboompje bestellen. Na ontvangt kan het boompje 4 tot 5 dagen in de verpakking blijven. Je kunt het boompje van Geefeenboompje.nl al van te voren bestellen met onze bezorgkalender. Hierdoor weet je zeker dat het boompje op de door jouw gekozen datum wordt geleverd. Verras de geslaagde met een leuk, origineel en duurzaam cadeau van Geefeenboompje.nl!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact