Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Videoboodschap

Stuur een boompje met videoboodschap

Origineel én duurzaam

Videoboodschap: op afstand, maar toch dichtbij

Wil je een cadeau versturen? Maak het dan extra persoonlijk met je eigen videoboodschap. Zo verras je op afstand, maar ben je toch dichtbij. Verstuur een boompje met videoboodschap naar je vriend(in), collega of relatie. Verras met een duurzaam cadeau van betekenis. Alle gangbare videobestanden kunnen worden geüpload. Maximale lengte van de video is 3,5 minuut. Na bestellen van het boompje met de videoboodschap duurt het 15 minuten voordat je een mail ontvangt met daarin de uploadlink voor de videoboodschap.

bestel direct

Videoboodschap bij je cadeau.
Hoe werkt dat?

1. Kies een boompje uit met een mooie symboliek, passend bij de gelegenheid.
2. In de bestelling bij stap 3 kies je als extra item de videoboodschap.
3. Na afronden van je bestelling ontvang je twee e-mails: een orderbevestiging met factuur en een e-mail met daarin de link om de video op te nemen.
4. Volg de instructies in de mail. Kies voor video uploaden vanuit je bestanden of maak direct een video. Je kunt zo vaak wisselen als je wilt. Tevreden? Stuur dan de video in.
5. Van de video maken wij een QR code en printen deze op het kaartje aan het boompje. De ontvanger van het boompje kan jouw videoboodschap bekijken door de QR code te scannen.

Videoboodschap voor je personeel

Heb je iets te vieren met je personeel? Of wil je je medewerkers bedanken? Stuur dan een boompje met een wikkel naar eigen ontwerp én een persoonlijke videoboodschap. Zo geef je een blijvend en origineel cadeau met persoonlijke touch.

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact