Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Bruiloft cadeau

Geef een boompje cadeau.

Origineel én duurzaam

Een blijvende herinnering

Bij Geefeenboompje.nl ben je aan het juiste adres voor een leuk en origineel bruiloft cadeau. Met het huwelijksboompje geef jij een blijvende herinnering aan de mooiste dag van het bruidspaar. Gaat jouw broer, zus, neef, nicht of collega trouwen? Dan wil je niet met lege handen aankomen. Een standaard envelopje met geld daarin is niet heel leuk om te geven als bruiloft cadeau. Geefeenboompje.nl biedt jou de oplossing voor een origineel cadeau: het huwelijksboompje.

bestel direct

Bruiloft cadeau met een speciale betekenis

Met het huwelijksboom geef je een blijvende herinnering aan de bruiloft. Een prachtig bruiloft cadeau! Het mooie aan bomen is dat er een bepaalde symboliek aan hangt. Het huwelijksboompje is een appelboom. De appelboom staat symbool voor liefde, vertrouwen en dankbaarheid. De boom zal groeien en daarmee ook de liefde voor elkaar. Je geeft niet alleen een heel leuk boompje cadeau, maar ook een blijvend bruiloft cadeau met een speciale betekenis.

Bruiloft cadeau bestellen

Klik hier om snel een eenvoudig het huwelijksboompje als bruiloft cadeau te bestellen. Bestel je het op een werkdag voor 12.00, dan wordt het boompje de volgende dag nog bezorgd. Om de kwaliteit van het bruiloft cadeau zo goed mogelijk te houden, raden wij aan om het boompje niet eerder dan 4 tot 5 dagen voor de bruiloft te bestellen. Zo blijft het cadeau zo lang mogelijk mooi. Neem geen risico en kies in de bezorgkalender uiterlijk de dag voor de bruiloft als bezorgdatum. Wij wensen jou heel veel plezier met het geven van het huwelijksboompje als bruiloft cadeau!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact