Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Origineel én duurzaam

Vaderdag cadeau voor de stoerste vader

Het is bijna Vaderdag en dat betekent dat je op zoek gaat naar het meest geschikte Vaderdag cadeau. Bij Geefeenboompje.nl begrijpen we dat je niet met zomaar iets aan wilt aankomen. Het gaat ten slotte wel om de allerliefste, stoerste en leukste vader! Dit jaar geen sokken, stropdas of bierpakket voor Vaderdag, maar een blijvend en stoer cadeau. Geefeenboompje.nl heeft het perfecte Vaderdag cadeau voor jou: een oersterke boom voor in de tuin.

Bestel hier

Kies de wikkel die past bij jouw vader!

Vind jij het ieder jaar weer lastig om een cadeau voor Vaderdag te verzinnen? Wij hebben leuke boompjes in het assortiment die jij cadeau kunt doen aan jouw vader. Wat dacht je van een echt Vaderdag boompje? Of de ‘Boom van een Vent’ of ‘Toffe Peer’? Super origineel en daarnaast een perfect cadeau wat bij het stoere imago van jouw vader past. Op jouw vader kun je bouwen, daar past de ‘Boom van een Vent’ perfect bij. Een eigen boom voor een boom van een vent! Hiermee geef je jouw vader een stoer en blijvend cadeau. Plant de boom samen in de tuin en creëer daarmee een mooie herinnering. De boom ‘Toffe Peer’ is geschikt voor de toffe vaders. Heb jij een vader waar je op kunt bouwen, die er altijd voor je is en de leukste dingen met je doet? Dan kun je jouw vader als toffe peer beschouwen. Met de ‘Toffe Peer’ geef jij jouw vader een cadeau dat echt goed bij hem past.

Symboliek

Bij iedere verpakking kan je een boompje kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een hazelnootboom. Deze boom staat voor kennis en wijsheid. Dat sluit mooi aan op de eigenschappen van jouw vader. De ‘Toffe Peer’ is uiteraard een perenboom. Deze boom staat symbool voor welvaart. De perenboom geeft prachtige bloesem in het voorjaar en in het najaar sappige peren. Laat samen met jouw vader deze boom uitgroeien tot een prachtig exemplaar waar jullie samen de vruchten van kunnen plukken! De bomen worden verpakt in een leuke verpakking. Daarnaast kun je bij de bestelling jouw eigen persoonlijke boodschap voor jouw vader toevoegen. Hierdoor wordt het Vaderdag cadeau nog persoonlijker en leuker om te geven!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact