Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Happy new home boompje

Geef een boompje cadeau.

Origineel én duurzaam

Origineel housewarming cadeau

Gaan jouw vrienden samenwonen? Heeft je zus net een huis gekocht of gaat je neef verhuizen? Dan moet je op zoek naar een origineel housewarming cadeau. Veel mensen komen aan met bloemen, maar dat is maar een tijdelijke herinnering aan het bijzondere moment. Geef een blijvend cadeau dat perfect aansluit op een verhuizing of verbouwing: een boompje!

bestel direct

Happy New Home Boom

Speciaal voor een housewarming heeft Geefeenboompje.nl een geschikt cadeau: de Happy New Home Boom. Met een boom geef je een blijvende herinnering en fleur je direct de tuin op. De ontvangers van het cadeau kunnen jarenlang van de boom genieten. De Happy New Home Boom staat symbool voor gastvrijheid, bescherming en geluk. Precies wat jij de nieuwe bewoners van de woning toe wil wensen!


Keuze uit diverse boompjes

Wil jij de Happy New Home Boom cadeau geven dan kun je kiezen uit een boompje naar keuze in leuke geschenkverpakking. Je hebt daarbij keuze uit diverse boompjes. Hierdoor kun je het cadeau afstemmen op de ontvangers. Wat past bij hen en welke boom past in hun nieuwe tuin. Heeft de ontvanger bijvoorbeeld geen tuin maar een balkon? Dan moet je daar rekening mee houden bij jouw keuze. Wij hebben diverse boompjes die perfect op het balkon passen.

Wil jij een volledig cadeaupakket geven? Kies dan voor ons Huisje-Boompje-Beestje pakket bestaande uit een boompje, vogelhuis, deurhanger, vogelvoer en een schepje. Dit alles wordt ingepakt in een luxe geschenkdoos. Alle cadeaus van Geefeenboompje.nl kun je personaliseren door jouw eigen boodschap toe te voegen.

Housewarming cadeau bestellen

Bij een housewarming hoort een cadeau. Je wil natuurlijk niet met lege handen aankomen! Bij Geefeenboompje.nl kun je gemakkelijk de Happy New Home Boom online bestellen. Kies bij de bestelling de boom uit die goed bij de ontvangers past, vul jouw persoonlijke boodschap in en kies vervolgens voor de juiste bezorgdatum. Wij zorgen ervoor dat het boompje leuk wordt verpakt en op tijd wordt afgeleverd. Klik hier om het boompje te bestellen. Veel plezier met geven!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact