Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Over ons

Vroeger al hielp ik mijn vader met de plantjes. Ik ben opgegroeid in een echte kwekersfamilie in West-Friesland waar ik als scholier mijn eerste zakgeld verdiende in de kassen. In 2008 startte ik GeefeenBoompje.nl. Zo kwam ik terug bij mijn 'roots'.

Ik werd op het idee gebracht door de kersenboom van Remko, mijn man. Hij kreeg de boom bij zijn geboorte van zijn opa en oma. Het werd ├ęcht zijn boom die hij verzorgde en waar niemand aan mocht komen. Iedere zomer smulden ze van de zoete kersen. Hoe mooi is dat?! Een boom speciaal voor jou, die levenslang met je meegroeit.

We geven je met onze boompjes de mogelijkheid om te verrassen met een cadeau van betekenis. Bomen met ieder hun eigen karakter en symboliek uit de Keltische boomkalender. En zoals jij je vriend of relatie verrast, zullen wij jou altijd verrassen met onze groene geschenken. Zowel particulier als zakelijk.

Ester

Verras met een duurzaam cadeau van betekenis

Veel cadeaus zijn niet echt verrassend. Vroeger ging dat anders. Bij belangrijke gebeurtenissen werden bomen geplant, een eeuwenoude traditie. Met GeefeenBoompje.nl blazen we deze traditie nieuw leven in. Bomen die staan voor kracht, een nieuwe start, welvaart, wijsheid, inspiratie en nog veel meer. Voor elke gelegenheid is er wel een boompje met eigen betekenis. Je geeft iets blijvends waar je het elke keer weer over hebt als je erbij staat.

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact