Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Klantcase

Origineel én duurzaam

100 appelboompjes voor Jasnante

Jasnante in Amsterdam was op zoek naar een origineel en duurzaam relatiegeschenk en kwam zo uit bij Geefeenboompje.nl. “Via Google kwamen wij hier terecht. We waren op zoek naar een geschenk waarmee je wat teruggeeft aan de maatschappij. Daarnaast is het concept origineel en echt van deze tijd”, vertelt Mike Kovo van Jasnante. “We hebben gekozen voor 100 appelboompjes en hebben deze aan onze klanten geven”.

Kies je voor ‘Kerstappel’ dan geef je een appelboompje in een leuke verpakking dat de kerstsfeer helemaal uitstraalt. Bij deze optie kun je zelf kiezen of je er nog een bedrijfslogo en boodschap bij wilt. In het geval van Jasnante kozen zij voor appelboompjes. Een prachtig geschenk want deze boompjes krijgen prachtige bloesem als ze in bloei staan. In het najaar groeien er mooie appels aan de boom.

Meer informatie

Persoonlijk advies

“We hebben ons logo op de verpakking laten maken en er een kaart bij laten bezorgen. Geefeenboompje.nl heeft ons voorzien van advies en tips qua layout en design van de persoonlijke boodschap. De service was goed en heel persoonlijk. Daarnaast zijn de medewerkers altijd goed bereikbaar”, vertelt Mike.


Relatiegeschenk met impact

Nog steeds hebben de klanten van Jasnante het over het relatiegeschenk. “Onze klanten vonden het een heel origineel geschenk en waren er super blij mee. We hebben veel berichten gehad en horen nog steeds van klanten hoe mooi hun boom erbij staat. Ik krijg af en toe nog een foto van een klant met de boom die ze gekregen hebben en hoe groot die nu is”, legt Mike uit. “In het verleden hebben we weleens andere relatiegeschenken gegeven als een bos bloemen of een cadeaubon, maar die hebben nooit zo’n impact gehad als de appelbomen van Geefeenboompje.nl. Tevens biedt het boompje de perfecte symboliek van groei die we hebben gebruikt in de persoonlijke boodschap … samen groeien in de toekomst”.

De vruchten plukken

Geefeenboompje.nl heeft 100 appelboompjes mogen leveren aan Jasnate. “De boompjes zijn van goede kwaliteit. Ik zie dat sommige klanten nu al de vruchten van de boompjes kunnen plukken. Hoe leuk is dat!”
“Geefeenboompje.nl is een mooi bedrijf wat met veel passie en liefde wordt gerund. Het is een aanrader voor alle bedrijven die op zoek zijn naar een origineel en duurzaam relatiegeschenk”, sluit Mike af.

Voor de snelle beslissers

Wil jij dit jaar met kerst of eindejaar een relatiegeschenk geven dat écht indruk maakt op jouw klanten of zakenrelaties? Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 0228 – 751572 of via info@geefeenboompje.nl.

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact