Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Een uniek cadeau

Geef een boompje cadeau

Origineel én duurzaam

Een uniek cadeau

Wil jij echt indruk maken met een uniek en bijzonder cadeau? Geefeenboompje.nl helpt jou hier graag bij. Wij hebben diverse boompjes die geschikt zijn voor elke gelegenheid en ieder persoon. Voor elke gebeurtenis, van een geboorte tot een huwelijk, hebben wij een uniek cadeau. Daarnaast is er voor iedere gelegenheid een boompje met bijbehorende symboliek. Hierdoor geef je niet alleen een uniek cadeau, maar ook nog eens een cadeau met een bijzondere betekenis die goed aansluit op de situatie.

bestel direct

Geef een boompjes als uniek cadeau

Wist je dat er vroeger een boom werd geplant wanneer er een belangrijke gebeurtenis plaatsvond? Geefeenboompje.nl heeft deze traditie weer terug gebracht. Wij hebben een ruim assortiment met diverse bomen die ieder een eigen symboliek hebben. Zo’n uniek cadeau heeft de ontvanger nog nooit gehad, hij of zij zal erg verrast zijn! Voor iedere gelegenheid hebben wij een uniek cadeau. Zo hebben wij het geboorteboompje dat super leuk is om te geven wanneer er een kindje is geboren. Het boompje zal meegroeien met het kindje en een blijvende herinnering zijn. Daarnaast hebben we nog meer unieke cadeaus zoals:

- Huwelijksboompje
- Oogappeltje
- Felicitatieboom
- Liefdesboompjes
- Housewarming boompje
- Herinneringsboom
- Wijnboompje
- Dankjewel boompje
- Wensboompje
- Voor een BOOM van een vent
- Goed doel boompje
- Toffe peer
- Smaakvol boompje
- Natuurlijk boompje
- Diverse kerstboompjes

Iedere boom heeft een andere betekenis.

Zo staat de appelboom centraal voor liefde en vertrouwen, de eik voor duurzaamheid en kracht en de hazelnootboom voor kennis en kracht. Benieuwd naar alle boomsoorten en de betekenis daarachter? Klik hier om ze allemaal te bekijken. We begrijpen dat het lastig is om tussen alle mooie boompjes het geschikte, unieke cadeau te kiezen. Vind jij dit lastig, geef dan een uniek cadeau in de vorm van een cadeaubon. De ontvanger kan dan zelf een eigen boompje uitzoeken. Persoonlijk uniek cadeau Niks maakt een cadeau unieker dan het persoonlijk te maken. Bij Geefeenboompje.nl kan dat in de vorm van een persoonlijke boodschap. Vul bij de bestelling jouw bericht, wens of felicitatie in en wij zorgen ervoor dat deze aan de verpakking wordt gehangen. Zo maak je het cadeau echt uniek en nog leuker om te geven!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact