Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Relatiegeschenk kerst

Geef een boompje cadeau.

Origineel én duurzaam

It's the most wonderful time of the year!

Ben jij op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor de kerst? Wil jij dit jaar met kerst jouw medewerkers of zakenrelaties verrassen met een origineel relatiegeschenk? Geefeenboompje.nl heeft hét kerstgeschenk voor jou! Wij hebben diverse leuke boompjes die perfect aansluiten op de kerstperiode. Daarnaast kan het boompje volledig gepersonaliseerd en aangepast worden naar de stijl van jouw bedrijf.

bestel direct

Origineel relatiegeschenk kerst

Rond de kerstperiode geven veel bedrijven hun medewerkers of zakenrelaties een geschenk. Het is ieder jaar weer lastig om te bedenken wat voor relatiegeschenk je moet geven. Het komt vaak op hetzelfde neer: een pakket met eten en drinken. Wil jij dit jaar een origineel relatiegeschenk geven met kerst? Geefeenboompje.nl heeft diverse leuke boompjes die perfect aansluiten op de kerstperiode. Zo hebben we de klassieke kerstboom en het kerstappeltje. Tevens hebben we kerstboom kweeksetjes die geheel gepersonaliseerd als brievenbus pakketje verstuurd kunnen worden oh dennenboom kweekset.

Duurzaam relatiegeschenk kerst

Wanneer je een boom geeft als relatiegeschenk met kerst, geef je niet alleen een origineel cadeau maar ook een duurzaam cadeau! Het maakt de wereld wat groener en het is een blijvend cadeau. Bloemen verwelken na een week, eten gaat op en plastic relatiegeschenken kunnen in deze tijd echt niet meer. Geef je een boompje als relatiegeschenk met kerst, dan geef je een blijvend cadeau en daarmee een blijvende herinnering aan de ontvanger. Het boompje groeit uit en blijft jarenlang staan. De ontvanger heeft er langdurig plezier van en zal nog lang aan jou als gever blijven denken.

Persoonlijk relatiegeschenk kerst

Alle boompjes kunnen volledig worden gepersonaliseerd. Zo kunnen we het relatiegeschenk voorzien van jouw logo, een persoonlijke kerstwens toevoegen en we kunnen kerstballen aan de boom toevoegen in de kleur van jouw bedrijf. Deze persoonlijke benadering zal een goede indruk achterlaten. Personaliseer het boompje en maak het geven van het relatiegeschenk met kerst nog leuker!

Grote oplages relatiegeschenk kerst

Het is bij Geefeenboompje.nl mogelijk om grote oplages te bestellen. Wij regelen alles van A tot Z voor je, zodat jij volledig wordt ontlast. Weet je niet goed welk boompje je moet kiezen? Wij adviseren je graag en komen met een passend voorstel bij jouw bedrijf, relaties en branche. We personaliseren het relatiegeschenk en zorgen ervoor dat iedereen het kerstgeschenk op tijd ontvangt.

Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op via 0228 234050 of via info@geefeenboompje.nl.

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact