Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Geboorte cadeau

Geef een boompje cadeau.

Origineel én duurzaam

Geef een Geboorteboompje

Wil jij een echt origineel geboorte cadeau geven? Geefeenboompje.nl heeft voor jou het ideale cadeau om te geven. De geboorte is een bijzondere gebeurtenis, dan wil je niet met een standaard cadeau aankomen. Je wil de kersverse ouders een mooie herinnering geven aan de geboorte van hun kindje. Geefeenboompje.nl zorgt ervoor dat jij de baby kunt verwelkomen met een speciaal geboorte cadeau.

bestel direct

Geboorteboompje, een origineel geboorte cadeau

Speciaal voor de geboorte van een kindje heeft Geefeenboompje.nl het geboorteboompje. Een super leuk en origineel geboorte of kraamcadeau. Het leuke aan de geboorteboom is dat deze mee groeit met het kindje. Daarnaast spreek je met dit cadeau de wens uit dat het kind opgroeit in een gezonde en groene wereld. Een prachtige extra boodschap aan dit leuke geboorte cadeau!

Persoonlijk geboorte cadeau

Een cadeau is altijd leuker als het persoonlijk is. Met dit geboorte cadeau laat je zien dat je echt over het cadeau na hebt gedacht. Bij het bestellen kun je jouw eigen persoonlijke boodschap invullen. Wij zorgen ervoor dat deze wordt toegevoegd aan het cadeau. Het leuke aan dit geboorte cadeau is dat er een mooie symboliek achter zit. Bomen hebben namelijk een bepaalde symboliek. Je kunt zelf kiezen welke symboliek jij het beste vindt passen bij het kindje. Kies je voor de appelboom, dan kies je voor liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Zoals de appelboom groeit, groeit ook de liefde. Wens je het kindje kennis en wijsheid? Kies dan voor de hazelnootboom. Wil je liever de perenboom als geboorte cadeau geven, dan hoort daar welvaart als symboliek bij. Tijdens het bestellen kun je zelf de boom kiezen.

Geboorte cadeau nog specialer maken

Wil je het geboorte cadeau nog wat specialer maken? Dan is het mogelijk om een extra item aan de geboorteboom toe te voegen. Denk hierbij aan kindertuingereedschap, zo kan de kleine helpen om de tuin rondom de boom netjes te houden. Daarnaast kun je een beer, knuffeldoekje of leuk vogelhuisje toevoegen aan de bestelling.

Online geboorte cadeau bestellen

Wil jij het geboorteboompje als geboorte cadeau bestellen? Klik dan hier om jouw persoonlijke cadeau samen te stellen. Je kunt met onze bezorgkalender zelf kiezen op welk moment het boompje wordt bezorgd. Bestel het geboorte cadeau niet te vroeg voordat je op kraamvisite gaat, het boompje kan namelijk 4 tot 5 dagen in de verpakking blijven. Veel plezier met het geven van dit leuke geboorte cadeau!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact