Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Moederdag cadeau

Een speciaal cadeau

Origineel én duurzaam

Een persoonlijk cadeau

Zoek jij nog een leuk Moederdag cadeau voor jouw lieve moeder? Met een boompje van Geefeenboompje.nl verras jij jouw moeder dit jaar met een origineel Moederdag cadeau. Op zondag 12 mei laat jij jouw moeder zien hoeveel je van haar houdt met één van onze boompjes. Ieder boompje heeft een eigen symboliek en betekenis. Dit maakt het Moederdag cadeau extra persoonlijk en nog leuker om te geven!

Meer informatie

Origineel cadeau

Je moeder is natuurlijk de allerliefste van de wereld. Om haar dat te tonen hebben wij het perfecte cadeau voor Moederdag: De Magnolia. Deze magnolia is voor één van de meest speciale mensen in jouw leven, je moeder! De magnolia staat symbool voor elegantie, vrouwelijkheid en zuiverheid. Vanwege de heerlijke geur, worden de bloemen van de Magnolia veel gebruikt in parfum. Een beter cadeau bestaat er niet voor de liefste mama. Nu met een gratis zakje zaadbommetjes waar mooie bloemen uitkomen. Hier zullen de bijtjes van smullen.

Een blijvend en groeiend cadeau

Dit leuke boompje is niet alleen een heel origineel cadeau, het is ook nog eens een blijvend cadeau. Dit jaar geen bosje bloemen van het tankstation dat maar een week staat of bonbons die na een dag op zijn! De boom staat symbool voor het groeien van de liefde voor elkaar.
Om het cadeau nog persoonlijker te maken kun je jouw eigen videoboodschap toevoegen en vertellen hoe lief jij jouw moeder vindt!

Bezorging op of voor Moederdag

Via onze webshop kun je het Moederdagboompje bestellen. Het boompje kan na ontvangst 4-5 dagen in de verpakking blijven. Wij raden aan om niet eerder dan vijf dagen voor Moederdag het boompje te laten bezorgen. Wil jij deze Moederdag jouw moeder echt verrassen? Bestel dan snel een boompje!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact