Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

GeefeenBoompje.nl steunt JustDiggIt

Door middel van grootschalige vergroeningsprojecten zorgt de organisatie JustDiggIt ervoor dat verwoestijnde gebieden weer groen en vruchtbaar worden. Kick-Starting Mother Nature!

Grote delen van de aarde worden door klimaatverandering, ontbossing, overbegrazing of verkeerd landbouwgebruik droger en droger. Het regent wel in deze gebieden maar door de stijgende hitte ontladen wolken heviger én minder vaak. De resterende vruchtbare aarde spoelt weg waardoor zich een negatieve spiraal voltrekt.

JustDiggIt breekt deze negatieve spiraal. Door regenwater op verschillende natuurlijke manieren terug de aarde in te brengen zorgt JustDiggIt ervoor dat de aanwezige zaden en kiemen weer tot leven komen en de nieuwe gewassen de grond opbreken. De nieuwe planten en bomen houden grond en water vast en zorgen zo voor minder erosie. Daarnaast zorgen de bladeren voor directe koelte op de grond en zorgt de verdamping vanuit de gewassen voor gelijkmatigere en minder hevige regenval. Niet alleen binnen de projectgebieden, maar ook daarbuiten. Zo zorgen al deze projectgebieden samen voor grootschalige vergroening en verkoeling in de nu zo droge gebieden.

Naast de projecten maakt JustDiggIt door middel van campagnes en educatie de wereld bewust van het probleem verwoestijning én de oplossing daartoe.

Omdat wij ook graag willen bijdragen aan een groenere wereld en het herstel van de planeet, steunt GeefeenBoompje.nl dit initiatief. Met het schenken van een boompje via GeefeenBoompje.nl steun je JustDiggIt.  Voor elk verkocht boompje, schenken wij euro 0,50 aan de organisatie JustDiggIt.

Kijk ook naar ons “Goed Doel”  boompje. Bij dit boompje gaat maar liefst Euro 7,50 naar JustDiggIt.

Schep een Groene Wereld en Herstel het Klimaat. Draag een Schepje bij!

 

JustDiggIt

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact