Winkelwagen
0

Secretaressedag!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Eindelijk een origineel cadeau voor secretaressedag.
Geef jouw secretaresse, secretaris of assistent dit jaar een Magnolia boompje als blijk van dank. De Magnolia is een sterke boom met sierlijke vormen en prachtige kleuren. Het is een symbool van elegantie en zuiverheid. Vanwege de heerlijke geur, worden de bloemen van de Magnolia veel gebruikt in parfum.
bestel direct
Boom cadeau
Eindelijk een origineel cadeau voor secretaressedag. bestel direct

Een speciaal cadeau voor een speciaal persoon

Managers, ondernemers en andere werkgevers opgelet! Op donderdag 15 april 2021 is het Secretaressedag. De dag om jullie secretaresses, secretarissen en assistenten eens flink in het zonnetje te zetten. Met een boompje van GeefeenBoompje.nl natuurlijk! Het is een blijvende herinnering aan de organisatie waar hij/zij zeer gewaardeerd wordt. Kies een boompje uit ons assortiment dat bij jouw secretaresse, secretaris of assistent past. Elke boompje heeft een eigen symboliek. Tevens is het mogelijk om het boompje direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen.

  • "De Boompjes zijn heel goed ontvangen, ik heb echt veel positieve reacties gekregen. Het is ieder jaar weer afwachten, maar dit jaar is het goed gelukt. Het zag er mooi en verzorgd uit allemaal. Dank je wel voor alles."

    Corinne van Hal - Bestuurscentrum Trivium

  • "Supersnelle levering. Heel professioneel en origineel ingepakt. De reacties waren allemaal positief. Ik vind de symboliek van een boom ideaal voor bijna alle gelegenheden en vind het ook fijn dat het een duurzaam cadeau is."

    Lonneke van Soest – Cocosoft

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie