Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Moederdag

Geef een boompje cadeau.

Origineel én duurzaam

Origineel Moederdagcadeau voor de liefste mama

Moeders, wat zouden we zonder ze moeten? Ze zorgen voor ons, bieden een luisterend oor, geven goede adviezen en heel veel liefde. Op 12 mei 2024 kun je eindelijk iets teruggeven aan jouw moeder, want dan is het Moederdag! De dag om haar te bedanken voor alles wat zij voor je doet. Maar wat geef je jouw moeder cadeau? Een eigen boompje!

bestel Moederdagboompje

Het ideale Moederdagcadeau

Je moeder is natuurlijk de allerliefste van de wereld. Om haar dat te tonen hebben wij het perfecte cadeau voor Moederdag: De Magnolia. Deze magnolia is voor één van de meest speciale mensen in jouw leven, je moeder! De magnolia staat symbool voor elegantie, vrouwelijkheid en zuiverheid. Vanwege de heerlijke geur, worden de bloemen van de Magnolia veel gebruikt in parfum. Een beter cadeau bestaat er niet voor de liefste mama. Nu met een gratis zakje zaadbommetjes waar mooie bloemen uitkomen. Hier zullen de bijtjes van smullen.

Een blijvend en groeiend cadeau

Dit leuke boompje is niet alleen een heel origineel cadeau, het is ook nog eens een blijvend cadeau. Dit jaar geen bosje bloemen van het tankstation dat maar een week staat of bonbons die na een dag op zijn! De boom staat symbool voor het groeien van de liefde voor elkaar.
Om het cadeau nog persoonlijker te maken kun je jouw eigen videoboodschap toevoegen en vertellen hoe lief jij jouw moeder vindt!

Bestel via de bestelkalender

Via onze webshop kun je het Moederdagboompje bestellen. Het boompje kan na ontvangst 4-5 dagen in de verpakking blijven. Wij raden aan om niet eerder dan vijf dagen voor Moederdag het boompje te laten bezorgen. Wil jij deze Moederdag jouw moeder echt verrassen? Bestel dan snel een boompje!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact