Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Huwelijk

Geef een boompje cadeau.

Origineel én duurzaam

Een blijvende herinnering

Met dit originele huwelijkscadeau zal het bruidspaar deze speciale dag nooit vergeten. Geef een huwelijksboom cadeau. Dit zal hen altijd aan deze dag blijven herinneren. Zou het niet geweldig zijn als het bruidspaar in de toekomst de huwelijksdag met vrienden en familie viert onder deze boom? Door het geven van een huwelijksboom als huwelijkscadeau, symboliseer je de wens dat het bruidspaar een liefdevol en vruchtbaar leven met elkaar gaat leiden. Zoals de boom groeit, groeit ook de liefde voor elkaar.

bestel direct

Appelboom als huwelijkscadeau

De appelboom staat symbool voor liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Zoals de boom groeit, groeit ook de liefde voor elkaar. Vroeger werd deze boom naast huis geplant ter bescherming maar ook om liefde te ontvangen. Wanneer je een appel naar iemand toewerpt dan is dit een teken van genegenheid. Pluk bij de oogst niet alle appels want;…de traditie leert dat de laatste appel aan de boom moet blijven hangen, om voor het volgende jaar zeker te zijn van een goede oogst. Bruiloft cadeau met persoonlijke boodschap Het leuke aan de boompjes van Geefeenboompje.nl is dat je er zelf een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen. Bij het bestellen kun je jouw eigen tekst invullen. Hier kun je jouw gelukswensen voor het bruidspaar aan het bruiloft cadeau toevoegen. Wij zorgen ervoor dat dit op een leuk label wordt geprint en aan de verpakking wordt gehangen.

Bruiloft cadeau bestellen

Klik hier om snel een eenvoudig het huwelijksboompje als bruiloft cadeau te bestellen. Bestel je het op een werkdag voor 12.00, dan wordt het boompje de volgende dag nog bezorgd. Om de kwaliteit van het bruiloft cadeau zo goed mogelijk te houden, raden wij aan om het boompje niet eerder dan 4 tot 5 dagen voor de bruiloft te bestellen. Zo blijft het cadeau zo lang mogelijk mooi. Neem geen risico en kies in de bezorgkalender uiterlijk de dag voor de bruiloft als bezorgdatum. Wij wensen jou heel veel plezier met het geven van het huwelijksboompje als bruiloft cadeau!

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact