Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Bezorging

Bestellen via bezorgkalender
Je kunt het boompje van GeefeenBoompje.nl al ver van te voren bestellen d.m.v. de bezorgkalender. In de bezorgkalender kun je de gewenste bezorgdatum aanklikken.
Boompjes die op werkdagen vóór 16:00 uur worden besteld, worden de volgende dag nog bezorgd. Na 16.00 uur, zit er één werkdag tussen de besteldatum en de eerst mogelijke bezorgdatum.

Uiterlijke bezorgdatum
Het boompje kan na ontvangst 4-5 dagen in de verpakking blijven. Om de kwaliteit van het boompje zo optimaal mogelijk te houden, raden wij je aan om het boompje niet eerder dan 4-5 dagen voorafgaande aan de gelegenheid te laten bezorgen. Voor de pakketten die bezorgd worden bij een afhaalpunt maken wij gebruik van de DPD afhaalpunten.

Bezorging van de boompjes
De boompjes worden op ma. t/m za. bezorgd door Packs (Luna Koeries). Packs streeft ernaar om 95% van de pakketjes op de aangegeven werkdag te bezorgen. Het kan dus echter voorkomen dat het door jou bestelde boompje iets langer onderweg is. Het is verstandig hier rekening mee te houden bij het kiezen van een bezorgdatum.

Tip: Heb je een absolute deadline voor de bezorging van het boompje (bijvoorbeeld een verjaardag, trouwdag etc), neem dan geen risico, laat het boompje in ieder geval één dag eerder bezorgen! (NB: Hoe graag we het ook zouden willen maar helaas kunnen we bij te late levering van het boompje niet overgaan tot creditering van het boompje en/of de bezorgkosten, sorry).
Verzendkosten per boompje
Nederland Euro 6,95
Belgiƫ Euro 7,95
Duitsland Euro 8,35
Luxemburg Euro 15,75
Frankrijk Euro 12,55
Eilandtoeslag NL Euro 7,50

Veelgestelde vragen
Heb je nog een vraag over onze bezorging? Neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina.
iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact