Meer dan 25 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:

Eindejaarsgeschenk

Gepersonaliseerd met eigen wikkel en boodschap

Origineel én duurzaam

Originele eindejaars- nieuwjaars geschenken

Het voelt misschien nog ver weg: kerst en oud & nieuw, maar voor je het weet is het zo ver. Daarom is dit de ideale tijd om na te denken over een geschikt relatiegeschenk voor kerst of eindejaar. Weet jij al wat je jouw medewerkers of zakenrelaties cadeau geeft? Geefeenboompje.nl heeft diverse mooie boompjes en boomkweeksetjes die zeer geschikt zijn om te geven. Geheel te personaliseren en een grote oplage is mogelijk. Ga dit jaar niet voor standaard kerstpakket vol eten en drinken, maar kies voor een duurzaam en blijvend cadeau! Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Vraag ons naar de mogelijkheden

Rabobank

60 Kerstboompjes
Voor de Rabobank hebben wij twee leuke bestellingen klaar mogen maken. Zo hebben we 60 kerstboompjes volledig gepersonaliseerd en aangepast naar de Rabobank. De wikkel van de kerstboompjes is voorzien van het logo van de Rabobank. Daarnaast hebben we er kerstballen in de huisstijlkleuren in gehangen. Zo is er een heel leuk kerstgeschenk ontstaan in de stijl van de Rabobank. Onze kerstboompjes zijn een duurzaam geschenk en kunnen na de feestdagen naar buiten. Daar kan het boompje uitgroeien tot een grote sterke kerstboom.

360 Hazelnootboompjes
Ook voor grotere bestellingen kun je bij Geefeenboompje.nl terecht. We hebben aan de Rabobank 360 hazelnootboompjes geleverd. Deze boom staat symbool voor wijsheid, kennis en inspiratie en is daarmee ideaal om te geven als duurzaam en origineel relatiegeschenk rond de feestdagen én daarbuiten!

Unilever

Ook Unilever heeft gekozen voor de boompjes van Geefeenboompje.nl. Als eindejaarsgeschenk hebben zij 200 appelboompjes bij ons besteld. De appelboom is een groot favoriet en staat prachtig in iedere tuin of op elk balkon. In het voorjaar krijgt de appelboom bloesem en in het najaar kunnen de appels worden geplukt van de boom. Alle (eindejaars-)geschenken kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Wil jij de wikkel van het boompje aanpassen naar jouw huisstijl en een boodschap voor de ontvangers eraan toevoegen? Dat kan allemaal! Wij denken graag met jou mee over alle mogelijkheden en zorgen samen voor een passend eindejaarsgeschenk.

NS

NS koos voor een duurzaam en groen eindejaarsgeschenk in de vorm van 70 appelboompjes. In plaats van de standaard wikkel voor de appelboom te kiezen, is deze volledig aangepast aan de stijl van NS. De boompjes van Geefeenboompje.nl zijn zeer geschikt als relatiegeschenk en kunnen bijvoorbeeld een samenwerking symboliseren. Zo staat er bij NS de volgende tekst op de wikkel: ‘Dat onze samenwerking snel tot volledige bloei mag komen’.

10% korting op eindejaars-/ nieuwjaarsgeschenken

Wil jij net als bovenstaande bedrijven een boompje als eindejaars-/ nieuwgeschenk geven? Dan helpen wij van Geefeenboompje.nl je graag. We denken met je mee over de boom en personalisatie. Voor de vroege beslissers hebben wij een speciale korting. Bestel jij voor 15 oktober 2023 jouw relatiegeschenk bij ons, dan krijg je 10% korting! Dit geldt alleen op boompjes en boomkweeksetjes bij een minimale afname van 25 stuks. Daarnaast moet de bestelling tussen 15 november 2023 en 15 januari 2023 worden geleverd. Vraag hier direct jouw offerte aan. Graag erbij vermelden dat het om de ‘snelle beslissers actie’ gaat. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op via 0228 234050 of via info@geefeenboompje.nl.

Bestel nu

iDeal Mastercard Visa VVV Giftcard Bancontact